Followers

01 February 2012

my lovely fieda punya entry


Hasrat di hati pagi ini nak jalan-jalan ke blog Top Commentor blog Kak Tihara untuk bulan Januari ini...Blog Fieda ...bila di belek-belek rupa-rupanya kita tak follow lagi blog dia...adus....terasa kecewa kerana dia juga merupakan pengomen tegar blog kita yang biasa-biasa je ini....so...tanpa mempedulikan orang lain kita terus klik FOLLOW & jadi follower ke 1189 Blog Fieda....Thanks Kak Fieda sebab sudi jengah kita selalu...


5 comments:

fieda said...

hehehe....selamat datang ke blog kita awakkk...mmg tak pernah masuk ye sebelum ni..patut la jarang nmpk..tak per pasni selalu lah ye jenguk kita..

Tihara said...

fieda ni pun yana kena panggil kakak..hee :)

shahdiana said...

fieda,
ye...lepas ni selalu kunjung mengunjung ek....

shahdiana said...

tihara,
hehe..tula ada baca...sebaya akak kan...okay bermula saat ini kak tihara & kak fida...:D

fieda said...

ok...hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...