Followers

22 February 2012

SUMPAHAN KUM KUM


Korang dah tengok cerita ni...bagi aku macam cerita-cerita seram yang lain jugak...nak kata sangat takut pun tak la...cuma ada beberapa scene yang menyebabkan aku terjerit sebab terkejut...hohoho...bukan sebab takut ek...
meh aku story sikit....Mak si Adi ni sakit teruk & akhirnya meninggal dunia...kemudian bermulalah scene roh seorang perempuan (MILA) menganggu penduduk kampung & Adi sekeluarga....asalnya mila ni nak cantik & dapatkan pertolongan emak Adi..then mila terlanggar pantang iaitu tak boleh tengok cermin selama 44 hari...bila dia jumpa emak Adi...emak Adi suruh dia cari 9 orang anak dara sunti, bunuh & minum darah diorang...Mila jadikan adik Adi ni mangsa peratam & emaknya dapat tahu...Emak Adi umpan Mila ke tanah perkuburan lama & bunuh Mila...Mila pun bersumpah akan bunuh semua anak dara sunti dalam keturunan diorang....nak tahu lebih lagi korang tengok sini ye.....




Assalamualaikum...Kum...Kum....


17 comments:

kakcik said...

Dah ada di youtube ya? Balik nanti bolehlah tengok. :)

IntaNBerliaN said...

wah... siap da video lagi... nak tgkkkkkkkkk... tp tunggu line tenet laju sikit....

miloais milo said...

tak tengok lah movie melayu ni...
ekekekekke

Tihara said...

sejak tk guna stremyx akk dh tkleh tgk da movie lam utube..huhu..tk ske la cite seram yana..takott :)

fieda said...

takut la kak fieda nak tgk cite2 seram ni..

Naz said...

dah tgk baru-baru ni..boleh tahan la...citer hantu mmg suka buat terkejut2 mcm tu..

intan izani said...

cerita dah ok, tp yg part ending tu mmg bangang aje rasenye. kalau olahan lebih menarik, mungkin lebih best.

shahdiana said...

kakcik,
jemput tengok...:D

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
tengok jangan tak tengok...

shahdiana said...

miloais milo,
akak layan korean kan..heheh nanti kita letak ceta korea pulaksss...

shahdiana said...

tihara,
ala kak tak takut sangat la....sebab dah ada drama kot ceta ni so lebih kurang sama jek...

shahdiana said...

fieda,
takut ek...ajak cik abang dok sebelah...heheheh

shahdiana said...

naz,
setakat nak hilang boring tu boleh je layan kan...

shahdiana said...

intan izani,
haah kan..patut buatla something yang teka teki ke kan....

9n0L4 said...

tak tengok lagi cerita ni. byk sangat cite hantu skrg. huhu.

shahdiana said...

9n0L4,
tula kan...banyak sanagt...kira ni tengah musim la ni...

9n0L4 said...

kdg² tu macam trend pulak. mentaliti orang skrg, khamis mlm jumaat tgk cite seram. huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...