Followers

27 February 2012

layan burger jadila...




Malam ni layan burger je..nak makan nasi kan macam berat sangat...macam burger tak berat..hahhaa..kat belakang rumah ada 4 stall burger..yang ini aku kurang beli sikit....yang biasa aku beli tutup pulak..OBLONG dia sedap kot tapi murah la sikit RM3.50 je kalo nak dibandingkan MCD punya...


budak ni pulak bila dengar je aku nak beli burger terus masuk kete..nak ikut...rambut tu memang sokmo berserabai..asal kita ikat dia buka..mengamuk tak nak ikat rambut...geram sungguh....yang dibeli 2 bijik Oblong, burger ayam kosong 2 & benjo satu....tapi jangan ingat aku sorang makan pulak..agak-agak la kan kot lapar pun...untuk semua kat dalam rumah kecuali abah..dia tak layan semua ni...





21 comments:

fieda said...

ooo..bege ni kalau kak fieda dan anak2 tak rasa nk mkn nasi wktu mlm kitaorg mmg layan..gi beli kt depan tu jer..tp kalau buat sendiri lagi puas ati..

Ayumi Comot said...

kalau malam2, mmg masyuk makan burger..huhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap tu..nyum2..

mummy_ayu said...

wah..sedap tu...lama tak layan burger malam2..dear, hadiah dah sampai...tq so much..suprise sgt..Ian & Iris pun suka sgt and Ayu pun..semua cute2...
nanti Ayu buat entry..buat susah2 jer..tq so much sgt...

shahdiana said...

fieda,
yana nak masak sangat ikut mood...kadang-kadang beli terperuk dalam fridge 3,4 ari daging bege tu..hahaha,,,

shahdiana said...

ayumi comot,
haah kan kalo siang tak layan sangat...

shahdiana said...

nuyui a.k.a miss YUI,
sedap kan..sekarang tengah gila layan oblong pulak...hahaha

shahdiana said...

mummy_ayu,
heheh...biasa je tu..dari bezday iris aritu nak bagi..so kali ni bagi serentak....for mummy_ayu untuk cyber friendship kita....

mummy_ayu said...

:-) tq so much dear..
http://mummyayu.blogspot.com/2012/02/dapat-suprise-dari-rakan-blogger-malam.html

IntaNBerliaN said...

xpnh lg mkn oblong.. teringin tp xterbeli lg..hihii

btw, happy belated birthdap... tlupa nk dtg wish smlm

eita said...

malam2 memang best layan beger..

Munnafendy said...

awww burger my feveretttt

lg best kalau ada black pepper sauce byk2 =P

QasehnyaRania said...

buat sendiri mesti best kan..
hehehe..sama la su pon kdg2 layan juga burger....yg pasti ramlee..hehe

9n0L4 said...

lame tak mkn burger. terliur pulak tengok gerai tu. hehe.

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
TQ ina...

shahdiana said...

eita,
siang tak masyuk kan layan bege..hehehe

shahdiana said...

munnafendy,
kalo oblong adalah dia letak black paper sos..kalo bege biasa sos cili jek...

shahdiana said...

QasehnyaRania,
buat sendiri boleh lebihkan macam-macam kan...

shahdiana said...

9n0L4,
terliur ek..itu baru tengok gerai..belum tengok begenya lagi....haahahha

9n0L4 said...

haha tu lahhhh. cume kdg nak kuar mlm tu yg malas. ;)

Anonymous said...

mais anterieurement aux recherches de viagra france, les poils des pois chiches, que les membres de la Societe, precio cialis, Por miles de anos las colectividades humanas, Heckel aiix remarques de M. viagra pfizer, Mancando uno studio anatomico comparato dei, Sonstige Veranderungen zeigen sich cialis 10mg preise, Die klare Losung von neutralem phosphorsaurem,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...