Followers

10 February 2012

CERITA HADIAH TAK HABIS LAGI

sticky post - sila respons segera...




Dah review hadiah untuk GA pertama aku kan...hadiah-hadiah itu pun dah selesai dipos kepada pemenang-pemenangnya....Sekarang kita review hadiah kecik :D untuk Giveaway Sticker Kereta Aku pulak...



Key Chain , Earing & Fridge Magnet










Semua yang menyertai akan mendapat set ini sorang satu...Di samping itu juga ada beberapa keping coupon WATSONS untuk korang....TQ guys sebab support aku....

Korang dah email ke details korang pada aku...aku tunggu ye...harap-harap korang ada jengah blog aku untuk tengok updates ini...


19 comments:

Tihara said...

wahh cantik2 nya yana.. :)

fieda said...

cantiknya hadiah...buat kak fieda geram jer..

LadyBird said...

cantik2nye.. angry bird pun ade.. tp ladybird xde pun...

shahdiana said...

tihara,
cantik ek...:D

shahdiana said...

fieda,
heheh...yana pun kalo tengok benda tecik-tecik ni cepat geram

shahdiana said...

ladybird,
hahha..nanti kita cari ladybird punya pulaksss...

intan izani said...

bestnye dpt fridge magnet...

shahdiana said...

intan izani,
kalo dapat hadiah mesti best kan...

fieda said...

kak fieda jenguk sini ziarah yana..
kak fieda geram tgk keychain angry bird tu comey...pastu ketip kuku minnie mouse tu..comey la..

Anonymous said...

nk hadiah jgk..

shahdiana said...

fieda,
geram ek...nanti bezday bagitau tau...kita kasi present kat kak fieda...

shahdiana said...

anonymous,
nak hadiah ek..kena tunggu bezday la...

Tihara said...

salam yana, hadiah yana sampai tadi..tima kasih banyak2....akan usahakan jugak nak aplikasikan menu dlm buku tu :)

tq

shahdiana said...

tihara,
alhamdulilah selamat sampai...

Hanif said...

Wah!!!! rajin kakak Shahdiana buat giveaway...Cayak!!!

shahdiana said...

hanif,
suka-suka...& hepi bila ramai orang suka...

fieda said...

besday kak fieda bln 6...hehehe..lmbt lagi..

shahdiana said...

fieda,
pejam celik sat je masa berlalu..i take note bulan 6

9n0L4 said...

wahhhhhhh. cute nye hadiah. untung sape dpt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...