Followers

04 February 2012

HADIAH...HADIAH....



As Promise inilah sebahagian hadiah untuk SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY...


Fiezah Kecik - Stokin baby
Tihara - Buku masakan berasakan Ikan
Mamaishazah - Buku masakan berasakan Durian
Masheeta  - Tshirt Angry Bird

Oleh kerana pemenang tempat keempat tidak juga memunculkan diri sehingga ke saat ini, aku ingin menghadiahkan something buat Hanif sebagai pemenang kreatif....Sebabnya dia dah join & komen sekali blog aku....TQ Hanif....sila email details berupa nama, alamat & no Phone ke shahdiana02@yahoo.com ...Lots of Luv...aku akan pos semua ni pada minggu ini juga....







10 comments:

fieda said...

tahniah buat dorang semua..

Tihara said...

yeay tq yana, bestnyer..akk ske makan ikan..heheh.. :)

Ummi Iman said...

tahniah kepada pemenang

shahdiana said...

FIEDA,
dah lama tunggu ni...

shahdiana said...

tihara,
pasni akak kena rajin masak & upload resepi tau...

shahdiana said...

ummi iman,
tahniah sume pemenang

Hanif Idrus said...

Yes!!! ok nanti saya e-mail maklumat..
Tak sangka lak menang..
Ni menang luck ni...ehhehe

shahdiana said...

hanif,
kalo dah rezeki tak kemana kan..
tapi ni lebih kepada gegel punya stuff..untuk anak & isteri hanif la...hahhaha

midonz said...

nice.. tahniah pd yang bertuah

9n0L4 said...

wow. bestnye hadiah. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...