Followers

25 February 2012

THE NEW FACEBOOK



The New Facebook...baru tukar malam tadi..dia guna timeline...aku letak gambar si kecik ni sebagai penghias cover...PRINCESSTHUMBELINACUTE


14 comments:

fieda said...

ooo..kak fieda masih guna yg lama..

9n0L4 said...

comel! cute je posing. ade bakat ni. ;)

Cik Rose Cute said...

cutenya....

Tihara said...

akak nk add tp akk jarang ber fb...timeline ni lg buat pening kepala, macamane nk tukar jd cam dulu2 yek..ke takleh... ??

eita said...

masih guna yang lama..
ya baru tu macam serabut kepala tengok......

QasehnyaRania said...

time line yg simple ;)]
pakat2 la tukaq ramai2..hehehe

shahdiana said...

fieda,
saja gatal tangan nak try

shahdiana said...

9n0L4,
susah jugak nak ambik gambar tu...jenuh tengok mood...

shahdiana said...

cik rose cute,
macam cik rose cute...:D

shahdiana said...

tihara,
yana pun jarang kak...tu la kan semalam godek jugak caner nak tukar balik...

shahdiana said...

eita,
serabut sikit kalo tak cukup paham kan

shahdiana said...

QasehnyaRania,
yang baru ni gambar profile besar puas sikit tengok kan...:D

IntaNBerliaN said...

sy xtukar pun sbb rasa dh serasi dgn yg lama..hihii

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
tula ddah tukar ni rasa macam kelam kabut sikit..kena study dulu the new way...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...