Followers

11 February 2012

"IntaNBerliaN's First Giveaway"



Nak join GA ini pulak kali ni...hadiah menarik yang disponsor oleh mereka ini...


GA akan berlangsung sehingga 29 Februari 2012

Nak tahu lebih lagi klik Banner IntaNBerlian tu @ 
klik sini sajork..



9 comments:

Tihara said...

nice..good luck yana :)

shahdiana said...

TIHARA,
TQ KAK

fieda said...

good luck yana..

IntaNBerliaN said...

Thanks join..

Good luck tau! :-)

Alhamdulillah.. akhirnya dapat jugak saya msuk blog awk ni.. sblm ni awk dah byk kali jugak komen entry blog saya kan... actually saya nak balas balik kunjungan awk tp bila saya klik nama awak, dia tulis PROFILE NOT AVAILABLE.. banyak kali jadi gitu..

saya cuma doa moga awk ada join GA saya sbb dari situ saya blh dpt link blog awk... Alhamdulillah.. doa saya termakbul..hihii

btw, thanks lagi sekali tau sudi join GA saya n sudi singgah di blog saya :-)

shahdiana said...

fieda,
tq kak

shahdiana said...

intanberlian,
tula..masalah tu dah ada orang cetakan..tapi tak reti nak buat bagi available la....

9n0L4 said...

byknye sponsor!!

shahdiana said...

9n0L4,
bersamaan dengan banyak jugak hadiah...

9n0L4 said...

bestnye kalau bertuah. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...