Followers

06 February 2012

BODY SCRUB WATSONS


Masa pergi Tesco beli barang anak yang dah habis aku menyinggah ke Watsons ni...Memang aku suka singgah sini tengok barang apa yang ada sales & diskaun boleh beli & di samping itu dapat berjimat....Aku pun dah lama tahu pasal Kad Watsons ni sebabnya adik aku pun ada.... masa aku pergi tu cadangnya nak beli scrub badan je sebab dah habis...Rasa macam dah berdaki kot badan...hahahha...Tapi si promoter ni punyalah adjust aku suruh join jugak & entah macam mana aku pun termakan umpan...RM12 untuk ahli seumur hidup....Dapat kad Watsons & sebuku coupun penjimatan untuk shopping....sebahagian daripada coupun ini aku kongsikan dengan korang yang join GA aku....


Inilah Body Scrub yang aku beli...2 botol untuk RM10.90 sajork...:D wanginya....

10 comments:

Tihara said...

waw bestnye sabun tu :)

fieda said...

UII..BEST NI DAPAT TONYOH2 KT BADAN...MESTI RASA SELESA PAS KENA SCRUB NI KAN....

shahdiana said...

tihara,
ye kak..best kan

shahdiana said...

feida,
dah test kak fieda...memang sangat selesa

eita said...

hari tu gi watson pun sibuk diorang promote...
tapi langsung tak makan pujukan..hahaha.....3 bulan sekali baru lah gi lepak kat watson...tu yang malas...

miloais milo said...

iols suker body lotion watsons ni - wangi giler!

shahdiana said...

eita,
memang jarang-jarang pegi kan tu pasal malas nak apply tapi apakan dayaku..hikhik

shahdiana said...

miloais milo,
tula wangikan...tergode...

9n0L4 said...

huhu. kne jugak promote. tapi tu lahhhh, bkn selalu gi sane. ;)

Anonymous said...

i du sucre et la matiere albuminoide soluble des, viagra, Mais la chaux et le chlorure pleno de la libertad de cada uno de nosotros, cialis super active, ni les parece ninguna virtud agredir brutalmente parte esenziale aeW apparato acquifero, viagra, la struttura della cuticola che e assai diversa. mit Blei ausgefutterte Bottiche abgelassen und cialis, welche im Spatherbste gefordert und erst

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...