Followers

04 February 2012

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY STICKER KERETA AKU

Semalam aku dah story pasal SyakirSofiyaSyakira 1st Giveaway.....so hari ini aku nak check listkan pemenang untuk Giveaway Sticker Kereta Aku.... Tak ramai yang join mungkin susah kot syrat-syaaratnya...tapi aku sangat berbesar hati denagn sokongan yang diberikan .....Oleh itu daripada terminate sahaja GA itu aku tukar fikiran dengan Ingin menghadiahkan semua peserta yang join dengan hadiah yang tidak seberapanya.....Ini adalah tanda terima kasih aku kepada korang yang sudi support aku...:D Jadi ini Final List & aku akan update hadiahnya....Kepada yang sangat @ paling bertuah ini sila emailkan details korang...Nama / Alamat / No Phone dekat shahdiana02@yahoo.com untuk melancarkan perjalanan hadiah yang akan aku post nanti okies.......

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/12/giveaway-sticker-kereta-aku.html

http://hairulizacontestga.blogspot.com/201/12/giveaway-sticker-kereta-aku.html

http://kisahcerpen.blogspot.com/201/12/giveaway-sticker-kereta-aku.html

http://lobaksusue.blogspot.com/201/12/giveaway-sticker-kereta-aku.html





    

7 comments:

fieda said...

tahniah kpd pemenang..

shahdiana said...

FIEDA,
iye...sume dapat hadiah...

Tihara said...

akk punya detail dah ada kan... :)
temkiu yana

shahdiana said...

tihara,
yup...akak punya beres...

QasehnyaRania said...

Hye...ciksu dh email detail ...
cer check yer;)
If xda inform cik su tau..
Thanks ;)

Cik Rose Cute said...

dah hantar detail...untuk blog hairulizacontestga...

9n0L4 said...

lenkali buat lagi tau. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...