Followers

22 February 2012

FEENACAKES




Cake ni bukanlah my peberet sangat..tapi kalo coklat moist tu hmmm....i like...macam cake kaler-kaler @ cuppies...egg tart...yang tu sume aku tak berapa sangat...tapi my sis - zila & my kids like it so much...dekat kedai belakang rumah aku ni memang ada 2 buah kedai cake sudah tapi yang ketiga ni menarik perhatian sikit....sebab menggunakan produk muslim...so bagi orang islam macam kita takdelah rasa was-was kan...siap letak dekat papan tanda nama tu lagi....


Untuk cubaan kali pertama - 3 bijik cuppies..
1 egg tart & b bijik mini cuppies...


diorang ni ada blog tau...





3 comments:

9n0L4 said...

sedap tak?

shahdiana said...

9n0L4,
sedap jugak...ditambah dengan flavour kaler-kaler tu...

9n0L4 said...

blogshop die pun comel. sejuk je mate memandang, ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...