Followers

03 February 2012

PENGHULU SEGALA HARI

Salam pagi Jumaat...Penghulu segala hari....Pagi ini BW ke blog-blog peberet sementara nak menunggu untuk turun minum pagi kat kantin...Pagi ni nak makan nasi ayam...heheh...tengah hari karang boleh menyambung kerja & upload Entry baru @ BW lagi.....so...Selamat hari Penghulu segala hari....Selamat hari Jumaat....

12 comments:

miloais milo said...

salam hari jumaat my fren...

iols dah lama tak berkesempatan BW...
baru ni ada skit masa terluang!

SumeSakan said...

salam jumaat gak...kiranya brunch la nih ye....huhuhuhuhu

eita said...

salam jumaat..
walaupun hari jumaat tetap kena keje jugak..huhuh

fieda said...

salam jumaat diana...masak ape arini..?

Tihara said...

yana nak nasik ayam gak..lapo eheh :)

Mama Ishazah said...

salam..diana rasanya hadiah utk SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY masih blom dapat sbb rakan blogger lain yg menang ada btanya pada mama dh terima ke blom maybe dorg ingat dh pos tp x sampai..just for remind..

shahdiana said...

miloais milo,
tula kadang2 bizi sangat...sempatlah BW 2,3 blog je...

shahdiana said...

sume sakan,
eita,
ye...salam jumaat & kena keje sampai petang...

shahdiana said...

fieda,
masak apanya kak...koje balik petang ni kira bungkus pe yang patut jela...hahahah

shahdiana said...

tihara,
kikik....jangan teringin pulak...

shahdiana said...

mama ishazah,
yana akan pos minggu ni...sori sangat atas kelewatan sebab hadiah-hadiahnya tertinggal dekat sitiawan & yana agak sangat bizi & selalu out station...abis kuat buat entry & BW...nak berkejar balik sana ambik hadiah sangatlah malas...minggu lepas en aabang datang hantar...hehehe...tunggu ye....

9n0L4 said...

simple je entri ni. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...