Followers

30 December 2015

RABU DATANG LAGI....



As Salam semua...
rabu datang lagi...
dah pertengahan minggu dah...
lagi sehari je berakhirnya tahun 2015...
dah prepare azam tahun baru ke...
banyak yang nak di azam kan tahun baru ni...
semoga termakbul dan dipermudahkan segala hajat...
azam paling kuat ialah cuba BF sara selama mungkin...
di samping tu nak jugak sara belajar minum dalam botol since ibunya ni kan bekerja...
berharap susu sentiasa banyak dan cukup untuk mengeyangkan sara... :D

azam lain kita cerita next entry okay...

22 December 2015

aL KiSAh FirSt Day KEje



assalamualaikum...

Semalam first day keje terasa penat sesangat...
dekat office memang tak banyak sangat kerja...
pukul 10 pagi kejar balik jap tengok & bagi susu dekat si kecik...
sebab masa call dekat nak pukul 10 tu dengar dok nangis je...kesian pulak...
mesti kes tak nak minum susu botol tu...
rehat tengahari waktu lunch hour kejar balik lagi...bagi susu...
petang habis je waktu office terus pecut balik...
mula-mula kemain gelak ketawa nampak ibunya...macam 3 tahun tak jumpa...
dah lama-lama..start nangis & jebik manjang..
sambil minum susu..berenti jap dok renung muka ibu....
alahai anak...kesiannya ibu tengok...
tapi keje is keje..sumber rezeki kita ni....
ibu harap NUR SARA HAIFA nak minum susu botol lepas ni...
sebab nanti start bukak sekolah mau jadi sotong ibu berkejar sana sini...
start balik keje tu pegang dia.. tak boleh buat apa...sampailah tido betoi pukul 1 pagi...barulah si ibu buat apa yang patut & tido...
tak larat sudah..

Mode : masih dalam proses nak sesuaikan diri dengan keadaan baru ( ibu beranak 4) :D

susu botol = susu badan masuk dalam botol



21 December 2015

HAPPY MONDAY



Assalamualaikum...




~ pinjam gambar en gugel ~

Tengah mencari mood untuk naik kan semangat bekerja...
Dok teringat anak kecik kat umah... 
nak ke minum susu botol...
maklumlah dah lama bercuti... 
baru hari ni start keje balik... 
21/12/2015 kena letak kat sini sebab nanti mesti lupa...
boleh buat kenangan...
Apapun keje is keje.... 
dah lama cuti kot.. 
tak mo malas-malas hokey...
Happy Monday & 
Happy working untuk rakan-rakan blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...