Followers

23 March 2017

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway





GA BERLANGSUNG DARI 23 MARCH HINGGA 02 APRIL

KLIK BANNER UNTUK JOIN..
HADIAH MENARIK MENANTI PEMENANG..
GOOD LUCK UOLLSS..

HAPPY BEZDAY BABY FATTAH ANAS..SEMOGA PANJANG UMUR & MURAH REZEKI..SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH DAN BERJAYA DUNIA AKHIRAT..AMIN.. :d

21 March 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

                                              

                Lazada Birthday Blogger Contest 


Lazada Birthday Blogger Contest

bila tengok update blog-blog hebat dok cerita pasal Lazada Birthday Blogger Contest ni...hati kita pun berbunga-bunga nak join jugak..mana tahu ada rezeki kat situ...

1) so...APA YANG ANDA SUKA TENTANG LAZADA MALAYSIA ??

bila sebut LAZADA sinonim dengan mudah... cepat...ringkas..
sebabnya rutin harian saya..bila dah standby nak tido tu...ambik phone and belek apps lazada yang saya install kat phone...sambil pakai baju tido tu..selagi mata bole tahan selagi tula dok belek barang-barang yang nak ADD TO CART..konon-konon reserved dulu sementara nak tunggu gaji @ cukup duit nak beli...

shopping dengan lazada pun mudah..ada certain item bole cash on delivery lagi kalau duit dalam account tak mencukupi...saya pun banyak kali dah beli barang dengan lazada...beli kipas untuk mak & abah...siap bayar semua..lazada hantar ke kampung...tak ke mudah tu...

tak payah nak beratur bagai..nak cari parking & drive..sambil nak tido je bole klik-klik n done shopping...pernah beli pendrive untuk pejabat dari lazada...memamg berbaloi hanya rm16 untuk 16G kingston punya pendrive...dan penghantaran secara PERCUMA...suka...suka...

pernah beli sport shoes..pastu size tak fit & return balik...and yet its so simple n dapat balik kasut pun tak lama lepas tu...setiap pembelian kita lazada akan hantar email masa nak hantar barang n& confirm order..so no worries...

lagi satu yang paling saya suka tentang LAZADA MALAYSIA ialah bila ada occasion akan ada sales berkaitan..contoh bila valentines day haritu ada sale untuk barang-barang yang nak dibuat gift..sama jugak untuk chinese new year yang lepas...

2) TOP 3 PICKS FROM LAZADA MALAYSIA (3 PRODUCTS KEGEMARAN)


FABER ELECTRIC OVENni memang dah lama berkenan..cumanya tak tercapai hasrat nak beli lagi disebabkan terpaksa dahulukan benda yang lebih penting...anak-anak selalu request nak makan cake & cookies yang ibu buat sendiri... :D



satu lagi DRYPERS WEE WEE DRY SIZE M ni..untuk nur sara haifa..kalau dekat supermarket biasa & tak ada sale boleh cecah rm44/pack tau...



last but not least SWEET PRINCESS CLILDREN BICYCLE ni...untuk nur syakira husna..dah lama dia nak kan basikal sebijik & yet ibu tak dapat kesempatan nak beli lagi sebab terpaksa dahulukan komitmen yang lain...




3) BAGAIMANA UNTUK MENAMBAHBAIK LAZADA MALAYSIA

ermm... actually its good enough..apps yang sangat mudah..in fact kalau first time guna pun kita tak tergak-agak..tahu je mana nak cari & sort things ikut harga..brand dll....maybe LAZADA MALAYSIA bole cari seller yang jual lebih murah sedikit untuk golongan pertengahan macam saya ni...

memandangkan hari raya yang akan datang pada bulan JUN nanti..saya nak suggest LAZADA MALAYSIA untuk perbanyakkan baju-baju kurung..baju melayu..baju raya..kasut raya dewasa n budak-budak...tudung-tudung yang terkini & affordable..

4) BEZDAY WISH UNTUK 
LAZADA MALAYSIA

happy bezday to you LAZADA MALAYSIA yang ke 5 tahun...semoga panjang umur & murah rezeki... :D
dalam banyak-banyak app shopping online..saya memang selalu shopping dengan lazada & sangat satisfied...semoga lazada berkekalan menjadi platform online shopping yang terbaik untuk semua...

siapa yang nak join lagi contest ni bole klik sini 
@ klik banner...the more the merrier :D

tuesday quotes



Image result for tuesday quotes
jom breakfast !!!
:D

20 March 2017

"Uyul Rosli 1st Giveaway"






SILA KLIK BANNER UNTUK JOIN
DUE DATE : SEHINGGA 24 MARCH 2017 @ 11;59 PM

SENARAI HADIAH:

3 X 100PCS Name Card (T&C)
2 X RM10 Topup
2 X RM5 Topup

Pemenang akan dipilih melalui random.org dan akan diumumkan pada 28 Mac 2017 (Selasa)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...