Followers

20 February 2012

BUFFERED EARNINGS




Setelah lama BE ini menyepi akhirnya bila buka Mr Nuffy semalam dapat BE baru...Satu je tapi alhamdulilah la kan..ado jugak daripada takdo langsung....hehehe....Aku confirm korang yang lain tu @ yang lebih otai dah biasa sangat dengan BE ini...siap ada 5,6 BE sekali...aku ni kan baru nak belajar so dapat satu ni pun kira sangat exited kot....Actually aku pun tak berapa pasti BE ini berfungsi macam mana...bila kita klik baru ada earning @ just masuk page orang tu pun akan dapat earning..kadang-kadang bila BW aku klik-klik Mr Nuffy diorang kadang-kadang terlupa...siap patah balik klik dulu...hehehe....apa-apa pun sangat berterima kasih dengan Mr Nuffy...Kalau sesiapa yang belum ado tu jom singgah sini....

BE - Buffered Earning
BW - Blogwalking
Mr Nuffy - Nuffnang






  





10 comments:

Tihara said...

tahniah yana..akk pn payah nk dpt be skang ni..mesti byk masyukkk tu :)

shahdiana said...

tihara,
hahaha...mana banyak kak...sendiri tolong klik..itupun tak tahu valid ke idak...

fieda said...

oo..sama la kita punya BE..nokia..kak fieda bru taun ni la pandai bab2 BE ni...

midonz said...

wow baguslah kalu mcm tu..
dulu isteri saya pernah ada nuffnang ni.. tp bila tgk result yg tak berapa sedap mata menengoknya terus saya buang nuffnang tu... malas nak layan.. skrg ni saya pasangkan Advertlets pd blog bini saya,Alhamdulillah memberangsangkan... try lah...

shahdiana said...

fieda,
tahun ni kita kumpul BE sama-sama ek..:D

shahdiana said...

midonz,
yeke...erm...nak kena search ni...TQ untuk info...

midonz said...

shahdiana - yup sama2

9n0L4 said...

nnt kite tlg klik klik kan eh. ;)

shahdiana said...

9n0L4,
sama-samalah kita

9n0L4 said...

tak join churp² ke? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...