Followers

04 January 2010

<<<<< kegembiraan ku >>>>>

tahukah korang apa yang gumbira sangat..actually dari pagi tadi dah tahu tapi tak leh nak kompom lagi..so malam ni kira kompom lah..aku dah menang contest kat blog mohdridzuan...
aku tengah hepi lah ni..senyum jek muka aku..hihihihi...ini la pendorong semangat untuk new blogger cam aku untuk terus maju kan...


aku dapat tahu pasal contest ni daripada blog intanizani...so aku pun try..hehehe..gigih korang sehingga bertapa di cc ni...last2 menangkira berbaloilah..ntah pape ntah aku ceta..tak kisahlah..entry kemenangan ni kan...hikhik...


nanti aku dapat present aku ceta lagi okay..tunggu part kedua kegembiraan ku.....:D







4 comments:

initrahartini said...

wah...congratz!!! aku nak join ari tu tp busy la.

Sharinginfoz said...

masuk contest banyak2....

shahdiana said...

tini...hehehe...contest komen la kau puas-puas...


sharinginfoz.....klu ada lagi boleh hebahkan ye...

Dayu said...

wow!!!
menang contest..bestnya..
pembakar semangat nak join lagi kan..
meriah dunia blogging skrg ni
anyway, thanks ye for the vote at fid's contest

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...