Followers

27 January 2010

**** mY LoVeLy sAm sOOn ****

lagi cerita tentang korean movie @ drama....kali ni cerita my lovely sam soon...cerita ni agak kelakar sebab percintaan diorang sebenarnya adalah rekaan ataupun kontrak tapi jadi real luv story..tapi heroinnya chubby sket and tua sikit daripada hero cerita ini...apa pun bisa menarik perhatian ku...



aku rasa ralat sebab tak dapat tengok endingnya disebabkan cd last rosak pulaks...aku berhasrat nak cari jugak cd last tu sebab aku nak tau last2 hero tu pilih sapa..si chubby @ bekas awek hero tu...

3 comments:

intan izani said...

tak suke citer ni
sebab heroin tak best

NICK IRFAN said...

cte ni mcm mne? ade main kt tv x? ape2 pun heroin boy over flower lagi cantik... hehehe

9n0L4 said...

cite scent of woman pun heroin ni, kurus! hero pulak dgn hero cite my girl. best. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...