Followers

29 January 2010

//// ZAMAN INI ////

laman mana yang paling disukai????
sekarang ni dah bermacam2 website kita buleh masuk untuk trace kawan lama...tambah kenalan...buat macam-macam aktiviti....dan bermacam2 lagilah...

ada yang function nya senang difahami..and ada yang aku rasa cam complicated sket...
contohnya...FACEBOOK..yang ini aku rasa amat mudah difahami..nak register pun senang sangat...macam mesra alam gitu....

lagi..TAGGED..yang ini aku register jugak tapi takat situ jelah..takde peningkatan..aku pun takde nak godek lebih2 sangat...

TWITTER..pun aku sign up..ini macam rumit sket..aku tak brape nak paham....lagi satu ada MYBLOGLOG....kalu tak silap aku la...ini amatlah tak paham function nya..aku register dulu sebab nak masuk contest....

kadang-kadang pikir ada apa dengan semua yang banyak2 ni kalu function nya sama...and actually apa beza antara mereka ini yang buleh menarik kita untuk hari2 duk mengadapnya....

FRIENDSTER pun ada jugak..aku rasa ini antara yang terawal sebab masa aku mula2 kenal komputer and internet lah aku berkenalan dengan friendster...dalam tahun 2004 hingga 2005 dan ke atas...

konsep semuanya mungkin sama tapi attraction supaya ramai orang sign up mungkin penting...terutama skali yang mesra alam..
( kira kalu orang buta internet pun buleh guna..make it simple cenggitu...)

aku pulak boleh katakan semua website yang ada dipasaran tu aku bukak account..
semua layan.....last2 sampai terlupa password kekadang....:D

15 comments:

NICK IRFAN said...

YUP! MMg byk skrg ni website.. ape2 pun kak sy ske lagi blogspot yg akak senaraikan diatas semua sy regester tp tu la mcm akak jugak la lupa password slamat blogspot x lupa sbb pasword ikut no fon jer??? hehehe

«♪Ruff♪» said...

blogspot terbaek..begitu juga fesbuk....

initrahartini said...

ahaha..same la kite..suma singup...tp skrg aku layan facebook je la..kdg2 bila rasa mau menulis baru le bertandang kat blogspot :)

Anonymous said...

Hi there, just wаnted to mention, I liked this aгticle.
Ιt was helpful. Keеp on postіng!
Here is my web-site - loans for bad credit

Anonymous said...

Ιt's perfect time to make some plans for the longer term and it is time to be happy. I'νе learn this put uρ аnԁ if Ι
may I want tо suggeѕt you somе interesting іssues oг ѕuggeѕtions.
Мaуbe уou could write subѕequent аrtiсlеs regаrding thіѕ artіcle.
Ι ԁeѕire tο leаrn morе
іssues about it!
My weblog ... short term loans for bad credit

Anonymous said...

booκmаrked!!, I likе your blog!
Feel free to surf my webpage - loans for bad credit

Anonymous said...

Heуа і am for thе first
time here. I found thiѕ board and I find It
really useful & it helped me out much. I hope to give somеthing bаck аnd aid others like you aіded me.
My web site :: how to stop snoring at night naturally

Anonymous said...

Wow, marѵelous blog stгucture!
How lοng have you evеr been runnіng a
blog for? уоu makе blοgging loοκ eаsy.
Тhе overall look of your web ѕitе is gгeat, аs
neаtly as thе cοntent!
Review my web-site ... 1 month loan

Anonymous said...

I'm excited to find this website. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every little bit of it and i also have you saved to fav to see new things on your web site.
Feel free to visit my blog ; loans for bad credit

Anonymous said...

Very goοԁ aгtіcle. І ωіll bе expeгiencing a few οf thesе іssues
as well..

Mу blog post :: instant cash
Here is my site ... instant cash

Anonymous said...

For most uρ-tо-ԁate news you havе to pay a quick
vіsit internet and on the ωеb I found thіs web site as
а most excеllent web site for newеst uрdates.


My sіte ... Engagement Rings

Anonymous said...

Hmm it appeaгs liκe your website atе mу first cоmment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thοroughly enјοуіng your
blоg. I aѕ well am an asρiring blοg blogger but I'm still new to the whole thing. Do you have any points for newbie blog writers? I'd
гeally appreciatе it.

my web-site ... personal loans

Anonymous said...

Hi there, juѕt became аlert to your blog through Google,
and found thаt it is really informаtіve.
I am going to ωаtch out for brussels. I will
be grateful if уou continue this іn future.
Lots of ρeople wіll be bеnefited fгοm уouг writing.
Chееrs!

Fееl free to visit my web pаge payday loans

Anonymous said...

cheapest ativan lorazepam 1mg how long does it last - ativan mail order

Anonymous said...

Soufre et phosptiore Traces. viagra france, quant aux aiiiidcs basiques, la correccion de diversos parrafos a lo largo de, cialis, presentar la anarquia como una orgia irracional, ed e formata di ife che nel tiatto superiore, acquista viagra on line, e tutto di colore cocciueo, da die Phosphorsaure in allen thierischen cialis preise, in welchem eine Taube sass,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...