Followers

04 January 2010

hari pertamaku....

2010...
hari pertama bekerja..kerja banyak of kos sebab awal2 tahun ni kan...ramai jugak yang cuti sebab nak menghantar anak ke sekolah...aku punya turn lambat lagi..tapi masa kan berlari dengan pantas so tak lambat jugak la nak tunggu...

selain sibuk menyiapkan kerja yang berdateline..aku sibuk jugak jengah blog kawan-kawan..yela...bertanya kabar...tengok ceta terbaru diorang..tambah lagi taun baru ni for sure banyak ceta tentang azam baru and semua yang baru-baru lah...:D...

a very welcoming untuk 2010...okaylah esok-esok tak leh ceta pasal 2010 dah sebab dah 5hb kan...dah abis dah welcomingnya...perjalanan hari esok harapnya mendapat seribu keberkatan...semuga tahun ini banyak kebaikan yang akan kita terima...

tahniah untuk kak ila yang dijangka menunggu kehadiran anak ke 3.......

3 comments:

Sharinginfoz said...

selamat tahun baru... click2..

Pengalaman Bersama Nuffnang…

Puji Jangan Tak Puji

shahdiana said...

tengkiu..banyak btoi info yana dapat belajar sejak akhir2 ni...

Cik Biol said...

selamat thn baru hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...