Followers

08 January 2010

/////// nuffnang //////

nuffnang...
apa yang korang tahu and arif pasal nuffnang..boleh share ngan aku..aku baru lagi pasal nuff ni..aku tahu ramai yang expert..
tadi masa blogwalking pun dah baca ramai yang exited ceta itu ini pasal nuff ni...


contohnya ada yang ceta camaner nak naikkan trafik...yang aku dapat jawapan..bila ramai orang masuk blog kita trafik pun naik..btoi kan..kalu tak btoi boleh tolong btoikan ye..:D


lagi satu pasal buffered tu..ini memang aku tak paham langsung...berpuloh kali baca pun macam tak paham jugak..entahla kot pemahaman nya susah sangat @ aku memang payah nak paham ke...


ada lagi aku baca pasal klik-klik nuff ni..kita masuk blog orang and then klik nuff dia and tinggalkan jejak..so next time dia masuk blog kita and klik kita punya nuff pulakss...
so dengan cara itu kita dapat hasil and dia pun dapat hasil..tapi blog aku ni jarang nuffnya ada..so aku tak paham bilakah masa sesuai ada nuff itu..adakah kita nak kena letak entry baru hari2 @ entah aku pun tak reti nak cakap camaner...


ada yang cakap baru kejap masuk dah dapat hasil yang memberangsangkan...tapi macam aku ada hsilnya cuma setakat ni belum memuaskan lagi..kira nak wat downpayment beli handset pun tak lepas...hahahahah


korang yang expert buleh tolong aku kot...


aku sedaya upaya nak menaikkan hasil nuff aku...kadang-kadang blank jugak tak tau nak story apa....


sebelum tu klu ada pape aku cakap ada salah silap mintak maaf awal-awal ek...taknak la kena saman pulakss nanti :D

4 comments:

.miss d'ieyna. said...

kwn ieyna gtaw just kena rajin klik2 nuff org.
setahu ieyna nuff ni berjaga tyme tgah2 mlm2.
siang2 cm nih selalu tidooo.
huhuhu..
kena berjaga tyme mlm la klu nk klik2 nuff yg aktif..

shahdiana said...

ieyna...

owh..yeke barulah tau...orang sianglah berjaga kan...takpelah pe nak wat dah nuff tu nak jaga malam kan?????

initrahartini said...

herm..pernah terbaca kat blog ceeramoon..dia ckp kene gajin update bnyk2 entry dalam sehari...so that org akan follow blog kite n click 3,4 kali..ni kalo yg keje ngadap depan screen comp ok la kot..hehe...n if ko gajin follow blog org len, org len otomatik follow blog ko gak..

Eyriqazz said...

nuffnang memeriahkan hidup ku...

Great Teacher Onizuka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...