Followers

21 February 2012

Zamani ft.Sharifah Zarina - Tak Keruan



Suka pulak lagu ni...
gandingan senior & junior...

11 comments:

Tihara said...

best la yana..lagi pulak suara zamani tu, tersendiri :)

shahdiana said...

ha'ah kan..suara zamani tu ada aura...

IntaNBerliaN said...

a'aa lagi ni mmg sdap.. mula2 dgr dulu biasa je tp bila radio asyik psg lagu ni je.. tetiba jd sedap..hihii

fieda said...

zamani sorenya mmg kak fieda giler la masa zaman dia dgn slam dulu..gandingan mantap ni..

Hanif Idrus said...

Zamani memang best dari dulu lagi!!!

shahdiana said...

IntaNBerliaN,
mula dengar pun macam ala duet sekali..best ke...dah lama dengar best wooo.....btoi....

shahdiana said...

fieda,
suara zamani tu memang something kan..awet muda jek...

shahdiana said...

Hanif idrus,
ha'ah kan...best jek...

9n0L4 said...

skali dengar, dah tahu sore zamani. boleh cam sore die. ;)

shahdiana said...

9n0L4,
kan...memang best sore dia...

9n0L4 said...

dari dulu sampai skrg same je sorenye kan. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...