Followers

12 February 2012

PROFILE NOT AVAILABLE

Aku dah tahu masalah ini & dah try figure out nak buat apa...tapi sangat tidak berjaya...1st komen daripada Hanif......dia tak dapat access blog aku sebab bila dia klik jadi macam ni...


dan dia pun dah try bagi solution untuk aku..tapi tak berjaya...then dapat pulak komen kedua....


daripada IntaNBerliaN...macam mana nak buat ni yer...sapa yang sangat expert.... :(


11 comments:

fieda said...

ooo..nasib baik dari dulu kak fieda masuk sini tak pernah alami gini...tak dapek den nk nolong ni..org2 xpert it kena tolong yana ni..

Iffah Afeefah said...

erm sunahsakura.com ade bgi tutorial..cube cek kat blog die

shahdiana said...

fieda,
tengah cari yang pakar la ni kak fieda..heheh

shahdiana said...

iffah afeefah,
tima kasih..nanti kita terjah blog dia...

Tihara said...

akak rasa yana ke na try masuk kat dashboard..edit profile..tig kat share my profile..nanti akan keluar "view my compelete profile kat blog ni..try la dulu k

miloais milo said...

walawehhhhhhhhh!~
so far iols tak penah lagi kena macam ni...
nak kena carik gak solution awal2 eh... kalo etrkena - senang juak lah dah tau cara nak settle kan....

IntaNBerliaN said...

emmm sy pun xtau.. xleh nak bantu.. sy xreti sgt bab2 ni..hihii.. sy msk blog awk dr blog kak tihara..hehhe

Hanif said...

kekekkek...masih belum selesai lagi ya kak!!..
nasi baik dah tahu ni blog kakak...lega rasanya...

9n0L4 said...

huhu. pernah kene lebih krg cmni tapi die ckp blog has been removed. cuak gile! huhu.

shahdiana said...

9n0L4,
yang itu pun dah kena..baru lagi..nasib dah setel..memang sangat cuak pun...

9n0L4 said...

nape eh jadi camtu? nak menangis rasenye. hee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...