Followers

31 January 2012

KENAPA BULAN FEBRUARI BEST

Hari ini adalah hari terakhir bagi bulan Januari ini...bermakna sudah sebulan tahun baru 2012 berlalu pergi...Esok bermula hari pertama bagi bulan Februari...




Bulan ini unik sebab ada 28 hari je sebulan...bulan yang paling sedikit kiraan harinya...Lepas tu pulak setiap 4 tahun sekali adalah merupakan tahun lompat apabila bulan Februari ini mempunyai 29 hari dalam bulan nya....Untuk pengetahuan korang, Tahun ini merupakan tahun lompat...



Lagi yang menyebabkan bulan Februari ini unik & special sebab Hari Valentine jatuh dalam bulan Februari...aku takdelah support hari valentine cuma pada hari kekasih itu dapatlah suami & isteri lagi mengeratkan hubungan rumah tangga masing-masing...semakin sayang menyayangi & semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat....Memang hari yang lain pun boleh buat semua itu...tapi pada tanggal 14 Februari tu macam special kot...bagi bunga pada wife ke...candle lite dinner ke...bukan suruh buat party besar-besaran pulak... Dan...yang paling membuatkan bulan Februari itu sangat bermakna sebab aku lahir dalam bulan Februari...hahahhaha....I love this month of Februari....:D






5 comments:

Tihara said...

waw..nak celebrate besday yea..tak pasan pun bulan ni ada 29 hari tp bila belek2 utk blog pilihan baru perasan..nice:)

shahdiana said...

tihara,
tahun lompat...heheh...boley muda 4 tahun

fieda said...

ooo..tahun ni taun lompat ye..

shahdiana said...

fieda,
iye jangan semua orang melompat sudah...:D

Anonymous said...

No matter if some one searches for his necessary
thing, therefore he/she desires to be available that in detail, therefore that thing is maintained over
here.

My blog - http://www.youtube.com/watch?v=ErFAXQcDoRU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...