Followers

15 January 2012

kerja lebih masa @ kerja terlebih masa

Weekend yang tak berapa happening...berada di pejabat dengan member kamceng menyiapkan bebanan kerja yang tak sempat nak dibuat waktu pejabat..maksud yang mendalam kan...bukan sebab kami tak buat keje ni tapi adalah kerana kerja yang hari-hari tu pun dah melambak..alternatif kenalah naik the whole weekend untuk siapkan kerja yang sangat special ini...itulah lagi sesetengah pihak tak reti langsung nak ucap terima kasih..diorang dok seronok weekend jalan merata..aku pulak terkandas kat office..cian anak-anak ibu..takpe dah siap kalu kerja ibu kita pergi jalan-jalan kat padang polo ek....kerja itu adalah suatu ibadah...hahahah...enjoy kerja....




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...