Followers

29 January 2012

RACE CAR SYAKIR & SOFIYA




Minggu lepas ayah Syakir, Sofiya & Syakira datang Ipoh so...abis exited la mereka ni...Oppss...sebelum tu kena bagitau kami ni sorang kat Ipoh ...sorang kat Sitiawan pasal kekangan kerja....nanti ada orang ingat lain pulaksss...sambung balik...Inilah rupanya 2 biji race car tu...napa 2 biji sedangkan aku ada sorang je anak teruna....hahahah...pasal si Sofiya tu kan lasak sikit...for sure nak sebijik macam abangnya...itula sebab kena beli 2.....:D


Yang siksanya pasal kereta ni sama & 1 remote tu boleh control dua-dua bijik kete...dah la sorang menjerit...sorang lagi menjerit...pasal orang ni tekan kot lain..sorang lagi tekan kot lain...aduss.....


Last-last daripada diorang bukak-bukak bateri kete tu aku simpan dulu...tunggu beso sikit & paham bahasa sikit baru kasi main..kalo tak jahanam jawabnya....mahai kot beli kete...heheheh


6 comments:

Tihara said...

waw best nye anak2 mesti hepi tu :)

Hanif said...

biasalah budak-budak..hahhahaa

fieda said...

hihi..budak pompuan la ni mmg suka mainan lelaki..

shahdiana said...

tihara,
memang hepi sangat...

shahdiana said...

hanif,
budak-budak mesti dengan mainan kan...

shahdiana said...

fieda,
yang no 2 lesak semacam kak fieda...kalah abang dia pun....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...