Followers

02 November 2012

cash out cek NUFFNANG





Harini nak cerita pasal cek daripada Nuffnang...tengoklah cek pertama saya sejak bergiat dalam bidang blogging ni...sejak tahun 2009 tau...RM 85.86...alhamdulilah...rasanya rakan blogger lain dah banyak kali cash out cek diorang & ada jugak yang dapat lebih daripada ni....masa saya cash out ambil masa jugak tau...dalam 2 ke 3 minggu rasanya baru cek ni sampai kat rumah...saya ada jugak hantar message bertanyakan sorang kakak blogger...bila dia dah explain baru saya rasa lega...biasanya bila kita cash out nuffnang akan hantar cek pada akhir bulan tu...

Saya bukan berniat nak menunjuk pun dengan cek ini....cuma rasa teruja nak share kegembiraan saya ni...harap janganlah ada yang salah faham pulak ye...hehehe...mana tau bila share macam ni ada yang cerita diorang boleh dapat lebih lagi & memberi semangat pada saya untuk lebih lagi buat entry...saya ni kan jenis 1 entry 1 hari...hahhah....




Jumlah yang takkan saya lupakan...saya suka tau baca entry yang ada cerita tentang diorang dapat cek...brapa banyak diorang boleh dapat...bagi saya cerita-cerita ni buat saya semangat & berbangga dengan dengan diorang....usaha tangga kejayaan kan...nak jadi blogger pun bukan senang kan... :D

13 comments:

SyUhAdA said...

thniah sis..

jom join GA..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/11/lamor-2-giveaway.html

Tihara said...

as salam

tahniah yana, alhamdulillah memang banyak jumlah tu..rezki anak2..akk pun nak cuba kurangkan entry sekali sehari je nanti...:)

shidaR said...

wahhh..kenai la kakyana..akak bacth sape eh..saya shida hoki..kak ingt x agak2? masa akak f5 saya baru antra f1 f2 atau f3 hehee..aduihh...dunia kecik tol hehee ^_^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

alhamdulillah...tahniah sis :)

IntaNBerliaN said...

tahniah... a'aa sy dulu pun ms mula dpt cam yana gak.. teruja.. hihii

ieda said...

tahniah dik ;)

shahdiana said...

syuhada...
tq..nanti akk pun rasa macam nak join tu..

shahdiana said...

tihara,
hehe...napa akk nak kurangkan entry pulak...letak lebih banyak entry la....

shahdiana said...

shadaR,
tak sangaka jumpa rakan sekolah dalam blogger ni...hehehe....akk cam muka shida tapi ingat lupa...

9n0L4 said...

nak jugakkkkkkkkk. bestnyeeeeeeee. jeles rase. :)

wan nurul hezrina said...

adei adei...bila cakap ttg cek nurulpun baru 1st time nak cash out..masa cash out bulan 9..la nie tak dpt agi..ingat nape rupanya nurul masa appply nama takdok bte..huhu reject n akaun dikreditkan semula dlm akaun nuffnnag nurul=)lawak..nie apply semula dengan nama penuh=)

fieda said...

tahniah yana..kak fieda dulu pun sama jer dgn yana..seronok kan pertama kali dpt cek..

TiranaAduka said...

tahniah.ta punya ntah bila nak cukup rm51 inggit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...