Followers

27 November 2012

pergi makan dekat kedai UPIN & IPIN





Korang pernah dengar tentang Kedai makan Upin & Ipin ni tak...dekat MYDIN area rumah saya ada buka kedai makan ni....so...haruslah cuba kan....




bawak budak busuk ni join sekali ....




Order air blackcurrent & nescafe ais..
dok kat meja nombor 3




Bersama dengan Dania...budak ni mak saya mengasuh dari lepas pantang...sampailah sekarang dah 15 tahun...dah macam family jugak...




budak busuk sorang lagi yang berserabai...
nak ambik gambar dekat dinding yang 
penuh dengan gambar Upin & Ipin....




tak habis dengan peace nya...
nak ikat rambut tak nak...




Dinding dekat kedai makan ni penuh 
dengan gambar ni...sangat unik...




Husna beraksi sebelum menjamu selera...




ini pulak cara si Husna ni buat peace...
habis lima-lima jari jadi peace...




Order nasi lemak opah....




ini pulak dinding sebelah lain yang ada gambar seluruh kerabat Upin & ipin...Hasya tak reti nak buat macam duduk kat tangga tu...jenuh saya ajar...last sekali peace jela...








Dimanakah Hasya....









busuk...















Total 2 air & nasi lemak...



tak lupa air mineral untuk diminum....oh ya...
dekat sini ada jugak jual aiskrim & air berperisa 
Upin & Ipin...ada jugak jual souvenir Upin & Ipin...
makna kata boleh beli untuk buat koleksi.... :D
entry ni dah agak lama...saya dah pergi kedai makan ni untuk kali kedua...nanti saya story lagi ye...



10 comments:

kinara kinatara said...

wah menariknya kedai..mesti anak2 tarik mak ayah ke kedai 2..huhu

IntaNBerliaN said...

ooo ni lah kedai upin ipin tu yer.. nanti nak bwk alisha g gak la... peminat tegar upin ipin lah katakan.. hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

xpernah pegi lagi ke kedai ni..ramai yg bg feed back ok sbb mase mkn anak2 x kaco mamapapa coz khusyuk tgk citer upin ipin.. ;P

shahdiana said...

kinara kinatara,
memang lebih kepada anak-anak pun gayanya...hehehe

shahdiana said...

intanberlian,
bawak tau sebelum balik kedah...hehehe

shahdiana said...

cma shlema,
anak-anak exited mak pak pun exited tangkap gambar anak-anak dengan dinding upin & ipin tu...hehe

eita said...

mesti budak2 suke mari makan sini...
leh makan dengan kawan upin n ipin...

shidaR said...

wahhh kedai upin ipin..ni ank buah shida masuk kak...cnfrm xnk balik..dorg mmg gila upin ipin..haihh~

9n0L4 said...

wahwah. menariknye kedai ni. mesti penuh budak². ;)

fieda said...

wah..bestnyer kalau dpt gi jugak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...