Followers

14 November 2012

melawat ke kedai jam




Ada satu kedai Jam dekat rumah saya ni...TIMEDEKO...sangat sesuai nama kedai tu macam tu sebab jam-jam yang ada kat kedai tu semua cantik & trendy...macam-macam rekabentuk ada dijual...untuk orang moden macam zaman sekarang ni sesuai la....





Tengok ni...saya sempat snap beberapa keping gambar ...ini pun main snap je pasal budak yang jaga tu pergi toilet...actually saya ingat nak minta izin tapi memandangkan tunggu agak lama saya pun carry on jela snap beberapa keping....hehehehe....




Tengok yang ni pulak...geram betul saya tengok...untuk bilik anak-anak sesuai sangat....Haikal for sure suka yang jam motor tu rasanya...tapi memandangkan diorang tak ada kat sini tak terluah la perkataan nak kan jam tu...hehe... :D




Yang ni jenis jam loceng yang letak kat meja tidur tu....yang bawah tu besar...kira standard size la...yang kat atas tu kecik je & yang tu lagi buat saya geram...macam-macam corak & design ada....




Pandangan hadapan....karektor kartun pun ada tau...
kecil & sangat comell....




Yang ni pulak jenis serangkai....




Sangat cantik & kreatif...satu lagi harga dia jangan ingat mahal pulak ye...sangat murah okey...bagi saya harga berbaloi dengan desing jam tu...kiranya saya kalau duit banyak dalam wallet mesti saya borong punya.... :D




Sebab tak tahan punya pasal...saya beli jugak jam kecik ni satu...tapi bukan untuk saya...untuk saya lain kali la beli...yang ini adalah hadiah untuk pemenang yang teka dengan betul apakah gambar dalam entry sebelum ini....best tak...jam ni kiut je tau....



15 comments:

hnahdy said...

unik la.. mcm2 stail ada

jaakechik said...

comel nya jam kat sini... suma nya berbentuk kreatiff... very nice!

Amyna said...

Ohhh...yana singgah membeli hadiah rupanya.. myna terlepas utk teka teki tu... kalau tak boleh dapat jam satu! hehehehe...

Hanif Idrus said...

Wanita...hehehe.
Kalau tak borong banyak mesti borong satu pun jadi.hahahhaha
Jokes kak..jangan marah...hahahhaa

IntaNBerliaN said...

alahaiiii sy yg tgk ni pun geram... mmg kiut miut betoi lah jam2 ni. :_)

Tihara said...

as salam..

conel je kan ,,kaler pink lak tu :)

eita said...

dah lama tak tengok design jam macam ni....
comel

9n0L4 said...

kiut kiut jam nye. belikan la utk kite satu. hehe.

shidaR said...

wahh akhirnya sebat juga satu hihhi^^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

nasib bek sya x masuk dlm kedai tu.. maunye histeria tgk jam..
saya peminat jam! ehehe.. tgk2 kat sini pun dah bulat biji mato

izan mama mia said...

lawa jam pink

Saya Disini said...

uniknye jam2 tu

Puan Siti said...

macam2 jenis laa..nak satu leh?

fieda said...

mmg kiut..

Anonymous said...

cinquante ou cent fois plus considerable que, viagra sans ordonnance en pharmacie, et sont par consequent mono, correcciones que las hechas para los cialis lilly, En la necesidad de afianzar su dominio y la, tessuto connettivo del Fayod, viagra pfizer, figura del Boletus pascuus, der Respirationswege erzeugen, cialis, Leber braunroth mit geringem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...