Followers

06 November 2012

SOAR INTO THE SUN






CERITA KOREAN BARU UNTUK DITONTON...NAMPAK MACAM INTERESTING...RAIN YANG BERLAKON...SAYA MEMANG SUKA KALO CERITA YANG ADVENTURE NI...TAMBAH LAGI BAB MISION-MISION NI...HARAP SANGAT DAPAT TENGOK CERITA NI...




JOM TENGOK TRAILER CERITA NI...
AKAN PREMIERS PADA NOVEMBER INI...



19 comments:

IntaNBerliaN said...

sy xlayan sgt cita korean ni tp adik sy bkn main suke.. :-)

Tihara said...

as salam

yey geng korean jugak..jum p korea naka makan kimchi :)

shahdiana said...

intanberlian,
yana cerita apa pun layan ina kalo best..hindustan pun okay je... :D

shahdiana said...

tihara,
korea naka kat mana tu kak...

Rapunzeel Cikilolo said...

bakal tgk. sebab ada rain :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

lame x nmpok muke rain...hihih..

Amyna said...

perghh... peminat korean rupanya puan yana kita ;-)

9n0L4 said...

cite baru ke ni? suke mission ehhh. city hunter dh ygk ke belum?

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

fieda said...

terus terang bgtau kak fieda tak pernah tgk cite korea..hihihi

shahdiana said...

rapunzel cikilolo,
itulah pasal...ada rain...comell....

shahdiana said...

cma shlema,
btoi tak akak eja nick ni...hehehe...ada rain kan...

shahdiana said...

amyna,
minat biasa je myna..asal best yana layan je...hehehe

shahdiana said...

9n0L4,
cityhunter dah tengok...seminggu lepas tengok asyik teringat muka hero tu...kikikikik

shahdiana said...

cerita best,
tq..salam kenal...nak pegi terjah ni...

shahdiana said...

fieda,
yeke kak fieda...aduhai.....pas ni tengoklah...sama je macam cerita melayu pun...bila dah layan best lerr....

izan mama mia said...

saya sk tgk citer korea tp masa pula tak mengizinkan...asyik kn kacau sj..

kinara kinatara said...

wah..bestnya...kene tengok gak nyh..:)


suka cerita korean..:)

9n0L4 said...

haha. kalau suke tgk hero tu, mesti kene layan cite boys over flower. dah tgk? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...