Followers

28 November 2012

PEPLUM GIVEAWAY BY NADNOD AZIZAN




** hye semua **


Hari ni saya nak ajak korang join GA daripada NadNod Azizan ni...Hadiahnya menarik..sehelai peplum berwarna pepel...cantik tu...yang macam dalam gambar tu...

ukuran peplum pulak
shoulder 34 cm
bust 90 cm
length 91 cm
free size - fit S to M

tarikh tutup penyertaan pada hari khamis 29 November 2012..ada sehari lagi tu...


12 comments:

Norzie hany said...

Good luck dear.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

gud luck akak :)

shahdiana said...

norzie hany,
TQ....

shahdiana said...

cma shlema,
tq sis

amercorner.com said...

tok tok tok . datang sini . :D

good luck ye giveaway by alya jane ni :D

semoga menang. oh ya .

mari join giveaway ni :D
mp3 sport untuk dimenangi.
ada 3 watch diberi secara random.

jum meriahkan amer nye giveaway :D
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

eita said...

tak sempat nak join

Tihara said...

as salam

blog ni dah berubah...good luck yea:)

shidaR said...

gudLuck kak yana :)

Puan Siti said...

Notis: Siti nak mintak maaf sebab tak sempat nak blogwalking lagi buat sementara waktu atas sebab2 yang tidak dapat di elakkan, Harap Maaf ya! Ngah study untuk Interview.. Nanti OK Siti terjah blog kalian, Love All !!

Tihara said...

as salam
kesian yana..akak dapat imagine cane yana dengan anak2 keciknya lagi..take care ey yana :)

IntaNBerliaN said...

good luck yana :-)

fieda said...

good luck..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...