Followers

10 November 2012

ibu kesunyian


Selamat malam...hari ni ujan je dari petang tadi...sejuk sikit...kat rumah ni petang tadi black out...jadinya setengah suis boleh berfungsi & setengah lagi tak berfungsi...Tengah hari tadi saya hantar my kids balik ke Sitiawan....since school holiday pun dah start kan...bagi diorang rasa suasana kat sana & nak bagi peluang ayahnya jaga anak-anak & di samping itu Ibu boleh lah rehat sikit kan...hehehhe....so untuk a few days ni Hasya & Haikal tiada di rumah....masa nak balik tadi Haikal dok sibuk nangis...nak ikut balik...jenuh memujuknya....saya & Haikal memang sangat rapat....saya pun rasa sedih jugak berpisah dengan diorang tapi ini akan memberi pengalaman baru untuk diorang kan...yang Hasya pulak memang relax je...dia memang dah jenis berdikari...so hubby saya pun bawak la diorang pergi padang dulu...dan di kesempatan itu saya pun balik tanpa dilihat mereka...

Dulu sekali saya dah pernah cuba dah nak tinggal diorang tapi bila saya baru keluar dari simpang rumah mak mertua dah call bagitau Haikal menangis...terpaksa patah balik ambil diorang...itulah sebab kali ni saya suruh hubby saya bawak diorang keluar dulu...tadi dah call & masing-masing bercakap dengan happy sekali... takda lah risau sangat hati ini...walau macam mana pun i miss u guys.... :D

15 comments:

TiranaAduka said...

salam. Thanks sudi singgah.salam kenal dari tirana aduka.

Icahbanjarmasin said...

Salam ukhuwah dari Indonesia,Its the best of article.

9n0L4 said...

hehe. manje benorrrr ye, kne umpan lebih sikit tu. ;)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

mesti sedihkan nk berenggang dgn anak2? huhuh..

xpe..hasya & haikal dah besar..mesti boleh berdikari.
chaiyok2.. :)

Hanif Idrus said...

Mama penyayang...sebab Haikal tak boleh berpisah.....kikikiki.

IntaNBerliaN said...

saya rs sy xsggup lg nk berpisah camni dgn ank.. hihii

nsb baik sy xkeje n duk dgn hubby je.. cam yana berjauhan, kene lah bg ank duk dgn abh dorg gak kan :-)

fieda said...

kak fieda pun tak pernah lagi berpisah dgn anak2..kalau dorang gi umah nenek dorang pun sehari jer pastu mesti suh dorang balik..rasa sunyi betul bile dorang takder..

fieda said...

hadiah yana kak fieda dh pos tadi..nanti dh sampai yana bgtau ye..
kelik2 milo..

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

QasehnyaRania said...

alolo..takda pengalaman berpisah ngn anak.ngn suami ada la..hihi

black out ok lag kak ;D
saya bln nov ni dah 2x air takda ..huhu
yg sakit hatinya tak da notis..geram je .tambah2 mak mentua pulak sampai..tak ke haru..dgn nak sedia mkn minum,basuh baju comfirm tergendala.
kes2 emergency lagi..aduu..duu

eita said...

sini pun hujan jugak...

saat paling sedih berpisah dengan anak2..
walaupun ita tade anak tapi selalu sangat sedih bile berpisah dengan anak sedara

izan mama mia said...

mmg sedih..huhuhu

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

Anonymous said...

se passent tous les jours sous nos yeux, viagra france, nous y reviendrons en parlant Una lamina del tamafio ordinario, cialis, que alcanzar los logros que nos propongamos como, Note sur une anomalie morchelloide chi, viagra naturale in farmacia, e dovuto a fenomeni di accrescimento secondario. In dem die Trachea umgebenden Zellgewebe zwei cialis preise, durch welchen eine zu einer Spitze ausgezogene,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...