Followers

19 November 2012

*** apakah ini part 2 ***


Rentetan daripada entry di sini...saya nak umumkan pemenang yang bertuah untuk menerima jam cute ini...


jawapannya adalah isi rambutan... dan orang pertama yang jawab dengan betul adalah .. SITI HIDAYAH ...


kepada siti hidayah emailkan nama, alamat & no phone di shahdiana02@yahoo.com untuk akak sent kan jam yang akan membangunkan dayah di subuh hari...hehehe...TQ semua yang sudi menjawab...saya nak bagi semua hadiah tapi disebabkan hadiahnya satu je so kepada yang paling pantas dapat menerimanya.... :D



17 comments:

Tihara said...

as salam

tahniah dayah..cheyy mcm dah kenal lama je panggil mcm tu:)

siti hidayah said...

Wah! Alhamdulillah, terima kasih kak. Tak sangka pulak menang. Hehehe. Nanti saya sent details tu ye. Terima kasih sekali lagi :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

tahniah buat pemenang :)
cute jam tu

shahdiana said...

tihara,
haah yana pun panggil dayah je....hehe macam dah kenal lama ek...

shahdiana said...

siti hidayah,
tahniah dah nak jadi rezeki dek non...heheheh

shahdiana said...

cma shlema,
sama-sama (bagi pihak dayah):D

hnahdy said...

wah.. hana nak jwab isi rambutan la sebenarnya :P

eita said...

tahniah...kalau susah jugak nak bagun pah ni..x tau lah..heheheh....

shahdiana said...

hnahdy,
iye ke nak jawab macam tu....hehe...dah terlepas...lain kali jawab cepat tau...

shahdiana said...

eita,
btoi tu..jam tu kan bunyik kuat...heheheh

izan mama mia said...

tahniah..dapat ja./..

mummy_ayu said...

cute nya jam tu..congrats pd yg menang!!

9n0L4 said...

tahniah dayah, untung la die. pagi pagi bgn awal sokmo la nnt. :)

IntaNBerliaN said...

tahniah utk dayah

shidaR said...

comel jam tu pink lg hehee :)

Puan Siti said...

cute la plak tgok..neway tahniah yer wak..
salam kenalan dari Siti...
p/s: nanti sudi singh blog Siti & vote contest yer..TQ

fieda said...

tahniah..comel jam tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...