Followers

06 November 2012

TOP COMMENTOR DI TINTA HATIKU




Tiba-tiba hati ini terasa ingin menghargai mereka yang rajin datang ke blog saya ini..so di sini ada 10 orang Top Commentor yang berada disini sepanjang bulan Oktober ini & saya ada hadiah untuk korang...sila emailkan alamat & no phone korang ye kat sini shahdiana02@yahoo.com...

TQ so much dengan support korang semua sebab follower saya pun dah bertambah sedikit....sangat suka.... :D







7 comments:

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam kak..
Hihih..eh cma pun ade jgk.??.xsangke..
Baru je jadi follower kat blog akak ni..
Salam kenal kak.. :)
Nnti cma email details ye…

wan nurul hezrina said...

barujer datang sini n follow..salam kenal..tqn yer sudi jengak blog nurul n komen..

tang kelambu2 ok jer kalau nak beli bila2pun..kalau ada stock nurul hantar..skang adalagi stock..king n queen..bonus nnt insyaallah adalagi stock=)

Rapunzeel Cikilolo said...

eh, terselit jugak orang no 10. thanks...

IntaNBerliaN said...

aik.. sy pun ada.. hihii

nak alamat sy dkt kedah ke chemor :-) kalu chemor dah ada kan.. :-)

Tihara said...

as salam yana..

yey akak no 1..heheh..tahniah yana cket je lagi nak jadi 300 follower tu :)

9n0L4 said...

yeayyyy. hehe. alamat dah ade kan. no 4 pun jadilah. :)

fieda said...

alahai...tak sangka plk tersenarai dan dapat hadiah..thanks yana..alamat kak fieda yana dh ada kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...