Followers

10 December 2011

update list ketiga syakirsofiyasyakira 1st giveaway

 Ini adalah update ketiga untuk senarai korang yang sudi join GA aku...hari ini dah 10 Disember kan..maknanya ada 5 hari je lagi untuk aku tutup GA ini & tengok sapa yang berjaya...aku pun macam tak sabar jugak kan..heheh..so inilah list ke 3 Syakirsofiyasyakira 1st Giveaway..

http://spanarburuk.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

http://adzraonong.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

http://syaheerayusof.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyashakira-1st-giveaway.html

http://hanifidrus.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

http://myraudhah-auni.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

http://pinknlavender.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

Ada yang aku dah jengah & ada yang masih belum...
nak cari yang kreatif & mencuit hati...
korang jangan lupa check list aku ni..
takut ada yang tertinggal....


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...