Followers

14 December 2011

GIVEAWAY CRAFT N CROCHET


Kali ini aku nak join GA dari blog Herba Tihara..
ini GA ke 4 blog ini & blogshop Craft n Crochet
mencari siapa yang paling kreatif dalam menghasilkan 
entry khas untuk blogshop Craft n Crochet

tarikh tutup sehingga 14 januari 2012 @ 1200 hrs

untuk tahu lebih lagi mengenai syarat & 
hadiah yang menarik klik banner atau sini..

entry kreativiti aku mengenai Craft n Crochet

1st time jengah Craft n Crochet dah tertarik hati 
tengok item-item yang dijual di blogshop ini..
aku ni jenis pantang nampak benda yang kiut miut 
mesti nak beli untuk kegunaan sendiri @ simpanan..kadang-kadang aku jadikan gift 
kepada mereka -mereka yang aku sayang..
antara item yang aku beli dari blogshop 
untuk puteri kesayangan ku


ada jugak aku beli bookmark




yang paling baru aku beli tote bag...
tapi tak dapat nak updated lagi...
item yang dijual disini sangat berbaloi untuk 
dibeli n harga sangat berpatutan..
opss...lupa setiap kali beli tak pernah 
aku tak dapat free gift..
paling baru dapat baby booties...
Kak tihara sangat senang untuk berunding..
sebab aku selalu reply dia lambat & 
dia tak pernah mare..:D
TQ Craft n Crochet kerana membuat 
saya ingin selalu shopping dengan anda...

so..ini jela yang aku rasa tengtang 

5 comments:

Tihara said...

thanks yana join.. :)

fieda said...

good luck..

shahdiana said...

Tihara,

harap adalah rezeki lagi kan...:D

shahdiana said...

fieda,
tima kacih..

Prettywrite said...

goodluck kak..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...