Followers

17 December 2011

MISTERI JALAN LAMA


Korang dah tengok cerita ni...aku baru layan dekat Astro First..yela memandangkan nak tengok wayang rasa macam tak la kot so..aku booked tiket kat rumah jela kan...pastu tengok la puas-puas dalam masa 48 jam tu...hahaha...Boleh tahan jugak cerita ini..macam sains fiksyen pun ada jugak..yang penting boleh layan...Indra 
( Hans Isaac ) & Ilya ( Que Haidar )..adik beradik tak sama pendapat & life tapi akhirnya terpaksa bersatu demi menyelamatkan sesama mereka...Ilya ni rupanya anak Raja dari alam lain la...masa umur 25 tahun dia kena pulang ke alam dia & membela nasib orang-orang dia daripada Harak ( Afdlin shauki )... yang aku tak tahan tu..akhir sekali ada kapal yang dekat laut tu tapi boleh terbang...


Ikut rating aku bagi 6 kot...macam cerita hantu tapi sains fiksyen..boleh ke...

2 comments:

Tihara said...

mcm best je movie ni..bila ek nk tgk :)

shahdiana said...

tihara,
best jugak..cepat tengok..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...