Followers

22 December 2011

BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG


Tajuk entry macam la aku yang mimpi...Actually nak ajak readers sekalian tengok movie malam ni... tapi kat rumah masing-masing la ye...:D cerita Biar Mimpi Sampai ke Bintang..Lakonan Randy Pangalila & Elfira Loy..mungkin ramai yang sudah tengok tapi aku belum lagi...Untung Elfira ni kan muda-muda dah jadi pelakon terkenal & dapat berlakon dengan pelakon handsome pulak tu..kira remaja memang sangat jatuh hati dengan mamat sorang ni kot...hahha...aku pun dah terpengaruh tengok iklan dia...so malam ni di Channel 104 jam 9.00  jangan lupa BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG...




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...