Followers

16 December 2011

TUTUP SUDAH SYAKIRSOFIYASYAKIRA 1ST GIVEAWAY

Alhamdullilah akhirnya berakhir sudah Giveaway Blog Ini..Terima kasih banyak-banyak pada yang sudi meluangkan masa untuk join GA ini...Really appreciate it...kat sini aku senaraikan list terakhir mereka yang join GA aku ini...so..korang boleh check samada korang tersenarai @ aku terlepas pandang okay...



  1. http://spanarburuk.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  2. http://adzraonong.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  3. http://syaheerayusof.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyashakira-1st-giveaway.html
  4. http://hanifidrus.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  5. http://myraudhah-auni.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  6. http://pinknlavender.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  7. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  8. http://c-anythin.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  9. http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  10. http://isozaki-narumi.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  11. http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  12. http://tryoutmyluck.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  13. http://apaharusbuat.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  14. http://www.denganredhaallah.co.cc/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html
  15. http://imisskara.blogspot.com/2011/12/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

Kita nantikan pemenang nya secepat mungkin...aku tengah tambah tolak darab & bahagi ni siapakah yang bertuah itu...harap korang bersabar...:D


5 comments:

eita said...

aik...macamana nama eita tak tersenarai ni....

Tihara said...

nama akak ade kan..ni nama yg join last ye yana ??

IntaNBerliaN said...

aik.. link saya xda pun..

Ummi Iman said...

link takde :(

shahdiana said...

eita
tihara
intan berlian
ummi iman,

jangan risau inikan list terakhir untuk updated..nanti kita akan updated full listed dalam masa terdekat okay...:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...