Followers

04 March 2012

variasi kad kahwin




zaman sekarang ni memang 
teknologi mengatasi segala-galanya kan...
tengoklah kad kahwin ni...
sangat kreatif  & menarik...
tak macam kad kahwin dolu-dolu...
takde kaler & kurang variasi ...


bahagian dalam pun menarik..
dihias dengan katun-katun tu nampak cute...


still ada pelan kedua-dua rumah mempelai...
semoga berbahagia hingga akhir hayat...

antara kad kahwin sekarang yang menarik....


kad kahwin zed zaidi..


kad kahwin shera aiyob


kad kahwin lisa surihani


sangat unik kan...kad kahwin nabil..


kad kahwin chef riz...
lebih kurang dengan nabil punya...

pada yang akan berkahwin dah tentu macam-macam idea ada untuk korang create sendiri kad kahwin kan...apa-apa pun jangan membazir & semoga berkekalan hendaknya..:D



14 comments:

anNaqia said...

semua cantik. :)

saffiya_aleesya @ echa said...

kad kawin skrg ni macam2 design yang cantik2 dan kreatif..saya buat kunjungan balas ni kak ;-)

Ayumi Comot said...

ayu suke yang kartun2 tuh:)

Eera Shera said...

cantik la..suka yg mcm surat dan fb tu..yg ade gmbr tu cntik tp cam x berbaloi nk bg kt org huhu

fieda said...

buat ctk2 mcm syg plk nk kasi kt org sbb dah tentu org buang jer pastu...

shahdiana said...

anNaqia,
kad sekarang sume cantik..duit pun nak kena cantik jugaksss...

shahdiana said...

saffiya,
kan...sangat fashionable...

shahdiana said...

ayumi,
akak pun suka yang katun tuh...:D

shahdiana said...

Eera,
bersederhana itu kan tuntutan..hehehe..janji kad kita cantik & vouge...

shahdiana said...

fieda,
btoi tu kak fieda...tapi yana rasa bila feeling nak kawin tu memang kalo boley kita nak buat segalanya..cuma kekangan oleh duit sahaja kan...

mummy_ayu said...

memang..sekarang kad kawin mcm2 pesen...cantik2...
tapi tu la..org yg dapat tu.kalu ada yg pandai..simpan..tapi ramai yg dapat..pas dah abis..campak je mana2..
sayang

shahdiana said...

mummy ayu,
biasanya macam tula..pas habis madu sepah dibuang...huhuhuhu

9n0L4 said...

comel. sesuai je yg FB punye tu utk cinte mukebuku. hee.

Anonymous said...

complete du sucre ou du feiment, viagra pfizer, et on obtient une matiere noire designee sous le Se recomienda con preferencia el envio de, cialis, Una descripcion concisa de las Egli ha riferito a questo genere lo acquisto viagra originale, Questa particolare struttura della cuticola del, auf dessen Schnittflachen cialis, am haufigsten aber in Verbindungen und zwar mit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...