Followers

22 March 2012

baru nak sihat dari demam yang panjang

Dah berhari -hari senyap jek..entry yang autopublish pun dah habis..kekangan masa sangat tak menuntut aku untuk updated blog yang satu ni...sebabnya...aku dilanda demam yang agak series..daripada minggu lepas lagi..sempat jugak bukak blog & baca updated kawan-kawan cuma tak boley nak tinggal komen...hutang dengan Hanif pun belum berbalas lagi..sabar sat nooo hanif...dahla badan tak sihat tapi program kerja banyak sangat..anak-anak pun lepas sorang...sorang lagi demam...mungkin dok satu rumah jadi berjangkit dekat diorang pulak...nak curi masa untuk relax sikit pun agak payah....hari ini aku just BW jenguk kawan-kawan tersayang....badan makin beransur sihat cuma batuk & selsema yang kuat lagi... until my fingers meet keyboard again....:D

6 comments:

Saya Disini said...

semoga cept sembuh

miloais milo said...

kesian uols...
get well soon my fren!

fieda said...

ooo..yana tak sihat ke..?patut la kak fieda dtg sini sunyi jer..

9n0L4 said...

get well soon ye yana. ;)

Hanif said...

lawa kartun tu..kekkeke .

Ujie said...

weh..samalah kita. dari isnin tak online, harini baru agak baik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...