Followers

07 March 2012

cerita pagi rabu bersama syakir haikal...



semangat pagi-pagi posing dekat pintu kereta dengan baju sukan dia...
hari rabu memang kena pakai track suit & tshirt sukan ni...ini kira mood tengah baikkkk punye...kalo tak kadang-kadang menangis la..nak singgah kedai la...liat nak bangun tido la...macam-macam la..nak layan karenah dia pun dekat sejam jugak...tapi since dah dua tahun tadika ni nampak banyak perubahan...dah boley disuruh cuma kadang -kadang tu mood cepat sangat berubah anak teruna sorang ni...tahun depan dah nak sekolah betoi dah..camaner la pulak gayanya syakir haikal ni...


8 comments:

miloais milo said...

bebudak memang gitu beb...
my son pun camtu gak...
mood swing tak hengat2 kekdahnya...

Rapunzel Cikilolo said...

posing maut tu :)

eita said...

semua budak macam tu..liat sangat nak bangun..
ita pun kadang2 liat jugak nak bangun...

9n0L4 said...

amboihhhhhh. posing tak hinggat tu. menurun mak agknye. hee.

Saya Disini said...

amboi..semangat die nk p sekolah

Tihara said...

dah beso dah haikal..minat betul dia posing kan..moga dia berjaya di dunia dan akhirat...aminn :)

IntaNBerliaN said...

hihii baguslah tu.. dah beso.. bkn main lg posing..hihii

fieda said...

amboi2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...