Followers

02 March 2012

speechless friday...tajuk poyo...


Tak pasti pulak kenapa ada orang letak sign board cenggini...mungkin ada kawasan nurseri yang sangat besar...
ataupun ramai orang suka langgar pasu bunga yang diorang letak cantik-cantik kat situ ke...tapi sign board ni menarik perhatian...:D mesti empunya pasu tu bengang sangat...tu yang buat sign board tu...kalau tak nampak jugak tak taula....

11 comments:

fieda said...

tu la yana..agaknya ramai sgt tak nmpk pasu bunga kt depan tu..ari2 pecah owner tak larat so buat la papan tanda besar2 senang..heheheh

fieda said...

tu la yana..agaknya ramai sgt tak nmpk pasu bunga kt depan tu..ari2 pecah owner tak larat so buat la papan tanda besar2 senang..heheheh

fieda said...

tu la yana..agaknya ramai sgt tak nmpk pasu bunga kt depan tu..ari2 pecah owner tak larat so buat la papan tanda besar2 senang..heheheh

fieda said...

tu la yana..agaknya ramai sgt tak nmpk pasu bunga kt depan tu..ari2 pecah owner tak larat so buat la papan tanda besar2 senang..heheheh

shahdiana said...

fieda,
ayo..kak fieda sampai 4 kali komen..heheheh..ni mesti line tak okay kan...yana pun penah jadi cenggini bila line tak okay..tengok dah banyak kali komen rupanya...

IntaNBerliaN said...

hahhaah kelakar pulak... xpnh jumpa sign board gini..hihi

Rapunzel Cikilolo said...

15 km/j. nak naek beskal ape pegi sane?

9n0L4 said...

hehe. kat mane ni?

Tihara said...

byk nye keluar komen fieda keh3..

maybe pasu bunga import dari itali kut yana..hik3 :)

Hanif said...

hemmm!! ini tahap tension lertu!!!

eita said...

mesti pasu mahal kan...kalau tak takan letak signboard besar punyer...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...