Followers

03 December 2009

///////// Kegilaan Bercinta Zaman Remaja ////////

Itulah topik yang dibincangkan kat radio harini..quite interesting..tergelak2 aku mendengarnya sambil drive on da way nak pegi keje...macam2 cara orang bercinta  rupanya...korang bercinta macamana..
yang aku dengar tadi ada sorang aweks ni bercinta ngan polis..1st time jumpa masa wat roadblock..( aku rasa mesti dia kena tahan pastu rayu2 suh lepaskan..tapi aku tak pasti bila diorang tukar number phone..)dan terjadilah bibit2 cinta..sampai katanya setiap kali BFnya buat roadblock mesti kasi tau dia..and then dia pulak trus je pegi makan pastu lalu kat tempat roadblock just untuk senyum kat boy dia...

Gila jugak bagi aku...tapi kalau time2 bercinta ni memang akan terjadinya perkara2 untuk menunjukkan kasih sayang yang orang rasa ' BIAR BETUL'manakala untuk yang bercinta tu pulak rasa lautan renang sanggup ku harungi..hihihi..kenangan bercinta memanglah indah belaka..kan korang?????

Satu kes lagi bergayut kat telefon dari malam bawak ke subuh...samapi kerusi yang dia duduk masa asyik bergayut tu patah dikerjakannya...:D ini kes tak sedar la ni...masa berlalu tak sedar..apa nak jadi pun tak sedar...tup..tup..kerusi patah..kelakar betul ....

satu lagi bila bercinta ni mesti akan keluar ayat macam ni kan...

/////// TIDUR TAK LENA,MAKAN TAK KENYANG & MANDI TAK BASAH //////

korang macam mana pulak pengalaman bercintanya????? mesti ada yang lagi menarik kan...walau apa pun batas tetap dijaga..and agak2 dah angau tahap gaban punya korang kawin jela kan sonang...hahahahaha...

till we meet again...:D

1 comment:

initrahartini said...

kawin x senang la yana if sebeblah pihak jer yg veria2..hohoh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...