Followers

22 December 2009

cuti....cuti....cuti....

rasa macam okay jugak akhir2 tahun ni dimana orang lain sibuk apply cuti tuk bawak family pegi cuti2 malaysia aku pulak secara automatik dapat jugak rest sehari setiap minggu untuk 3 minggu berturut2..cuba bayangkan tak best ke tu????

minggu lepas hari jumaat cuti AWAL MUHARRAM......so keje dalam 4 hari je...

minggu ni cuti lagi hari jumaat untuk KRISMAS pulaks...

minggu depan pun cuti lagi tau tak...hari jumaat jugak iaitu cuti... NEW YEAR......

entry ni untuk orang2 opis yang macam aku la..yang cepat sangat kehabisan cuti...cuti aku ada sehari lagi tau..aku bring forward ke taun depan..nampaklah baik sket kan....takkan aku nak abiskan sumernya taun ni...aku tinggal satu hari tuk taun depan....

and da next year dapat lah aku 21 hari cuti...hahahahahah ( gelak cam orang jahat..)

jadinya manfaatkan cuti korang sebaik mungkin yok...pagi lawat umah mak mentua ke..kemas umah yang dah 5 taun tak berkemas tu ke...bawak anak bini pegi jalan2 pun okay jugak...janji spend masa dengan berhemah ye...masa pun kena berhemah tau tak???? hihihihih....till we meet again... ;D

6 comments:

Sharinginfoz said...

seronok kan banyak cuti....

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

initrahartini said...

yer...aku balik perak sminggu..yahoo :)

CikYana(",) said...

hye kak yana

haah la

nama panggilan kita sama..YANA

puterikurekure said...

tak pi mana2 ke cuti2 ni?

shahdiana said...

sharingifoz...

seronok bangat cuti banyak..akhir taun plak tu..kira cam bonus la..

love says it all...

banyak kelas kecantikan...mesti cun ni kan...

tini...
balik calling2 la...

yana.....
salam perkenalan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...