Followers

24 December 2009

GRAVATAR @ AVATAR

///// avatar /////



dah tengok ke movie ni???ada member kata best..tapi tak berpeluang lagi nak tengok..
akhir2 nanti jawabnya beli dvd jela....




best ke ???? boleh la kot...jom pakat2 pegi tengok movie..:D
tapikan apa bezanya AVATAR and GRAVATAR haaaaa.........hihihihih

3 comments:

name saye hanis said...

hye hamdiana (refering to ur fb badge).
seronok dapat berkenalan buat kawan baru =)
saya hanya nak bagi sedikit cadangan. apa kata kalau awak letakkan shoutmix box dlm ur blog ni. senang untuk blogwalkings track u and leave their comments or greet u. u pon boleh track diorang dengan lebih senang =)
boleh tambah trafik juga taw. saya pon baru je dalam nuffnang. dan saya rase cara macam ni amat berkesan untuk pendatang baru macam kite =)
okey. jumpe lagi bai =)

shahdiana said...

hye hanis..boleh panggil yana jek...tengkiu tuk cadangan yang bernas tu..nanti kita letak box tu okay...:D

Shaifful Hairi b Ramli said...

baru jer nak bagi cadangan rupanya hanis dah suarakan ..mmg betul kata hanis tu..shoutmix atau cbox mmg sebahagian dari blog..senan kalau orang nak tingglkan jejak....berkata apa-apa..lebih2 lagi kalau ada iklan nuff heheheh..so saya pun sokong..jgn tunggu lama-lama..buat lah sekarang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...