Followers

11 December 2009

///// MINGGU INI /////

dah agak lama tak menaip di sini..kali ni nak story pe ye...minggu ni aku mc 2 hari..hari rabu bawak anak pegi checkup..hari selasa ada exam PTK..( satu paper lagi tak lulus )the rest of the week busy buat keje yang pending 2 hari tu...minggu ni kawan pejabat buat majlis khatan anaknya..kat RPT tapisan air..

aku pula tak dapat nak pegi pasal ada kenduri kawen sepupu kat Lenggong..
kepada kak bee..so..sorryyy ye..

nak ceta benda lain pun agak blurrr harini..so until my hand meet keyboard again..:D

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...