Followers

05 December 2009

>>>>> my precious <<<<<



baju dua beradik ni adalah hadiah daripada best friend aku..1st time dia datang tengok anak2 aku..siap dapat duit raya lagi haikal and hasya...masa ni raya dan kawan aku pulak tengah sarat..



aksi-aksi yang aku tak suruh tapi diorang buat..bila aku suh posing wat tak tahu je...



si adik memang gemar rosakkan gambar...letih aku kalau nak ambik gambar dia..
macam mana nak pegi tangkap kat studio..
simpan jelah harapan aku tuk 3 atau 4 taun akan datang lagi...
lupa bagitau kawan aku nama LINDA aka SYAWAL ARNISA..itu nick dia masa kami kat sekolah dulu..masa tu kami gila tulis novel...dia dah bersalin tapi anaknya ada komplikasi dan kembali ke Rahmatullah...nama baby dia DAYANA HAYLIN..
Allah lagi sayangkan dayana...semoga kawan aku tabah sangat..aku pun rasa terkilan tak dapat tengok baby dia...

>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<

2 comments:

initrahartini said...

yeke yana...aku tak tau pun psl linda..kesian dia...moga linda tabah...

korang mmg kaki tulis novel..n aku antara yg tak sabar2 nak baca novel korang :)

sWeEtdARLiNG said...

cute nya anak2 pakai sedondon... comel!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...