Followers

01 December 2009

/////// FaCeBook //////

macam mana nak mulakan????
cetanya satu hari hati ini teringin nak mengetahui apakah sebenarnya FACEBOOK ( http://facebook.com.my ) yang selalu benar orang ceta and bila dengar iklan radio pun asik-asik promote facebook...aku pun bukak websitenya and sign up..abis tu banyak la permintaan untuk added aku sebagai kawan and permintaan aku untuk added diorang sebagai kawan aku jugak...rupa-rupanya memang bagus facebook ni..salah satu medium agar kita boleh jumpa balik kendkawan lama...kira-kira macam reunion di layar lara gitu...hihihi...tapi serius aku dapat update daripada kawan2 aku..dapatlah tau serba serbi mengenai mereka yang sudah mengakhiri zaman bujang..ada yang dah beranak pinak lagi...seronok btoi rasanya...dapt info lengkap dalam satu klik sahaja....:D

oleh itu aku sarankan pada kawan-kawan or sesapa sahaja yang belum ada FB ni silalah sign up....memang kekadang ada keburukan dalam internet ni...tapi sekali sekala kita ambil kebaikannya..kita bukan nak buat tak baik pun cuma nak connect ngan kawan2 lama balik...bila ada FB ni jangan kan kawan masa sekolah kawan masa korang kecik2 pun boleh jumpa....

setakat ni aku amat gumbira dapat tukar2 info with my friends....

cubalah...

2 comments:

sWeEtdARLiNG said...

add azmaya abdul aziz

AmyNa said...

hehehe...Mukabuku. ihikss!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...