Followers

04 December 2009

///// jamuan raya //////



ini ceta lama..tapi baru malam ni aku berjaya pergi cc so aku ceta jelah ye...
ini jamuan hari raya peringkat ibu pejabat aku tapi kitaorang sambut kat
BUKIT KAYU HITAM...markas batalion 2 pga..kami pegi satu bas aku and the gang...



kak yanti dengan kak bee...tarikh sejarah 15 oktober 2009...
kira-kira dah nak habis raya gitu..hari khamis aku ingat lagi...



kak ct and kak sue....diorang ni sume cute mute tapi semua dah berpunya okay...




tengah kusyuk telek makanan apa yang patut kitaorang makan..heheheh



kak ct pulak agak susah hati nak makan sebab badan tak berapa sihat...sian dia...



ini pulak pegawai daripada batalion 3 pga..Tuan Nik...suara dia amat sedap okay....
best tengok dia karaoke..aku tak amik banyak gambar..
dalam bus takde gambar pasal takut aksi2 tak mengizinkan masuk skali..hikhik...

kepada semua yang terlibat tengkiu very much..gambar disponsor oleh
kak bee punya video cam...:D


1 comment:

Mohd Ridzuan said...

da apprve comment yana..
sory2, die untuk 1st time komen masuk kat pending dulu sbab nak tapis spammers, utk strusnye da ok :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...