Followers

21 December 2009

<< DiA DaTaNg LaGi >>

tau tak sapa yang datang lagi???haa..mesti semua tertanya2 kan..hari isnin lah..kadang2 okay jek tapi hari ni..dari pagi tadi nak bangun pun macam pikir 16 kali..pastu..pegi keje pun dengan muka yang macam nak tak nak...
( tapi gaji nak..hahahah..tu yang susah tu )..
dressing pun hari ini selekeh jek..ngan tudung kemek2..
buat2 keje sket..trus mengodek blog2 peberet..salah satu yang quite interesting ialah blog ini INTAN..dia cerita tentang overall..mengenai sume benda..takderlah pasal diri dia jek..memang best..buat aku tersenyum sendiri..kepada intan...good luck for future undertaking...

p/s..tak tau nak ceta per sangat sebab tak abis belajar and tak cukup kelengkapan..yang boleh hanyalah membebel cenggini..adios..:D

1 comment:

sWeEtdARLiNG said...

monday blues laa erk.. kekekekeke, takpe minggu ni keje 4 hari jerkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...