Followers

22 December 2009

/////// KeKasihKU Is SetAN ///////



cerita ni aku tengok kat ASTRO RIA....korang ada tengok tak???? kekasihku is setan...ceta yang very lite..macam romantic comedy gitu..tapi cukup membuat hati aku tersentuh...

pelakonnya kamal adli and intan ladyana..aku ceta sket ye untuk korang yang miss ceta ni...kamal adli ni sebagai iskandar @ is setan ..orang panggil dia camtu sebab dia suka sakat junior and malam jumaat jadik hantu tuk kacau orang..intan ladyana pulak sebagai ros @ junior baru masuk and ada leukimia..so she's wearing tongkat gitu...

pas jenuh buli si ros ni terjadiklah scene2 jatuh cinta yang begitu touching skali...
dah lama aku tak tengok romantic comedy camni..macam real2..
( korang mungkin ingat cam biasa2 jek tai aku cukup terhibur sangat ngan story ni...)

bila dah macam terpikat rupa2 nya si iskandar ni pun ada leukimia jugak and he's dying...part ni aku cam dah sedih sket la..at last diorang dikahwinkan sebab itu permintaan terakhir diorang sebelum pergi...and yang very mengusik jiwa diorang pergi meninggalkan dunia bersama2 di dalam tidur..kira diorang ni cinta hingga ke akhir hayat..inilah baru dinamakan cinta sejati..bertemu dan bercinta dan kebetulan @ ditakdirkan mempunyai penyakit yang sama...dan akhirnya bersama ke akhir hayat.....

kalau aku tengok sorang rasanya dah menitis air mata..tapi depan family kenalah control sket...hihihihih:D
apapun tahniah untuk para pelakon....



iskandar.......




kamal adli......




ros @ intan ladyana




scene iskandar mintak maaf pada ros..

aku rasa nanti2 mesti ada ulangan lagi ni......

3 comments:

intan izani said...

tak dpt tgk
umah tak pasang astro pun
hehe

shahdiana said...

intan...
yana suka ceta ni..rasa nak kembali ke zaman kegemilangan percintaan tuh..hahahaha

Anonymous said...

auraient pour origine des ferments differents, viagra avis, deux ou trois equivalents de base. importantes en el contenido de la Seccion VI, cialis barato, a los demas en nombre del resentimiento social o, i quali gli davano un aspetto comprare viagra, ancor completamente distinte ed analizzate. so bildet sich metaphosphorsaures Natrium cialis nebenwirkungen, Wie Betaubimg und Schwindel,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...