Followers

13 July 2012

~ kecik lagi dah pandai nak ada handphone sendiri ~


 


Selamat hari Jumaat..Penghulu segala hari... makan apa untuk breakfast hari ini... saya baru sudah makan nasi beriani... sungguh berani hari ini... hehehe.... Jom kita cerita pasal anak dara kecik ni pulak... pose dengan handphone.... itulah kejadian Allah kan... Syakira kalo dapat handphone ke.... remote control ke.... yang bentuk ala-ala handphone tu... otomatik bawak ke telinga...... pandai sangat... macam tau je kegunaan handphone tu...




Tergelak-gelak...



apa tengok-tengok...jeles la tu kita ada handphone...  :D



Susah betoi nak snap gambar dia dengan perfect...
selalu kena curi-curi tangkap & gambar mesti bergoyang punya...




Sambung telefon dengan membincangkan perkara yang serius....




Salah nombor la pulak...jap nak check dulu....



Baru betoi...jom sambung cerita.....
kaki pulak gatal....


seronok tengok keletah anak-anak membesar kan....





9 comments:

miloais milo said...

ohhh comelnya dak sorang ni!
dgn hair clip tu... rasa nak cium3 pipi tu!

kids - memang suker main mende yg bukan mainan depa...

Mooniqueen said...

Rasanya semua budak Kecik suke hp or smthg bentuk mcm hp kot? Sbb anak MQ nampak je hp sibuk nak jugak... Sambil letak kat telinga dia... Hehehe... Comel je kan...

Tihara said...

cumey nye si kecik ni, penuh gaya tu yana :)

9n0L4 said...

nyaris nyaris nak mkn nasi beriyani jugak smlm. hehe

wahida said...

comelnya....geram tgk dia...
pipi dia montel lah!!


salam, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik...nice blog!!

Hanif Idrus said...

Kiutnya....heheheheheh
Gambar 4 memang ganas...hahahhha

Kak check here
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/terima-kak-shahdiana-untuk-hadiahnya.html

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Darjah satu Merah - Sek.Ren.Keb..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

fieda said...

olo tomey..cerdik2 budak zaman la ni..

IntaNBerliaN said...

alahaiii comel je.. ckp dgn sape tu :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...